Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 2, 2009

Weih Khalid Samad. Lu senyap kejap bleh tak?


Oleh : AdukaTaruna

Kalau lu nak menyalak ikut suka, jadi blogger bebas macam gua. Kalau lu baiah dengan sameone, buat cara baiah. Kalau lu rasa lu terkongkong, lu berambus keluar dan tubuhkan parti Islam refresh punya. Skang ni parti lu kena la fokus kepada Bagan Pinang. Lu dah baiah kan? So, buatla cara baiah. Ada masalah? Niamakahai lu.

Displin la sket Khalid. Buat-buatla berhenti kejap. Settle Bagan Pinang, lantak lu la. Hasan Ali pun sempat turun Bagan beb. Yang lu duduk mana? Duduk depan pc macam gua? Baik tak payah jadi leader PAS, mangkuk. Lu blogger bebas atau leader PAS ni?

11 comments:

paeh said...

assalamualaikum...
saye ni blogger muda yg baru...
kalau boleh, senaraikanlah blog saye dlm senarai pautan blog saudara supaya blog saya lebih komersal......
saya tidak memaksa...
takbirr...
salam reformasi..
salam perjuangan...
salam pakatan...

demokrasi93.blogspot.com

saye said...

ha ha ha
betul betul betul

dia memang
bodoh bodoh bodoh

MaLin said...

hahaaahhaaa..bagus Aduka..
macam ni la baru wa cayang lu.
bantai khalid habisan. wa dah lama benci dia.
khalid balaci nuar brahim tu patut disingkir dr Pas. boneka AS!!

i love u Aduka! mmmuuuaahhh!

Anonymous said...

Hoii!!

Wa ingat lu ni memang bangang, sekarang era broadband la!! di bgn pinang pun boleh hadap PC....balci anwar kira ok gak drp jadi balaci UMNONGOK!!! Wa harap PAS Selangor bungkus PRU13.

Pengundi Gombak Setia

kunyiil said...

sudah kena candu IT bro...
nampak mcm takdo kojo plak...
dunia semakin canggih YB2 hanya duduk depan komp. utk dengar rintihan rakyat.... balaci2 yg uruskn segala2nya... ka7X dah kene gempa politik...

Anonymous said...

weh, gua kenal khalid in person laa..dia x macam korang pk.
dia PAS totok cam gua jugak..mgkin dia ada style sndri.korang yg xde kt situasi dia xyahla mandai2 nak label org itu ini.korang ni ape keje? ape sumbangan korang slain membangangkan org lain?pegiidahhh...poraahhcitt..cakap lebih.tin kosong.terutama si aduka ni.ntah mane punyer barua..-hassan basri dari kajang.

Anonymous said...

woi anak haram, lu tuduh kalid samad tak fokus bagan,tapi lu sejak 2-3 hari fokus maki aisyah r.a dan para sahabat.

setidak2nya kalid tak maki aisyah mcm lu.lu sendiri tak fokus bagan sedangkn bagan kt tempat lu.kalid leader pas shah alam.

lu baik mengucap la sebelum kena bala tuhan.lu ingt lu boleh dapat syafaat nabi selepas lu maki aisyahh r.a iaitu isteri nabi yang dijodohkan oleh allah. baik lu maki allah bangang dalam tajuk sbb jodohkan aisyah dgn nabi.allah bangang la sbb jodohkn aisyah ni iaitu peminum darah umat islam ratus ribu bab kata lu.

muraisenja said...

khalid samad pun dah sound ngan aduka... jgn buat main ngko, korang tak kenal lagi sapa aduka akupun tak kenal hahahaha.... selamat hari raya semua boleh lagi kan ucap selamat hari rayer dan selamat mengundi buat lah pilihan yg tepat, jgn nanti menyesal kemudian hari.

Anonymous said...

gua dah x heran dah si aduka ni `bangangkan` mane2 pimpinan PAS. Sejak gua bace artikel dia yg mem`bangangkan` Ummulmukminin dan Sahabat, gua dah langsung x respect mamat ni..langsung xdak adab. kot2 la ngn org politik jer bahase dia camtu, skali ngn isteri Nabi S.A.W pon dia bangangkan.MELAMPAU.makam dia dah tggi sgt ke.xpnah aku dgr mane2 ulama besar komen/hina cmtu teruk kt Ummulmukminin tp si aduka yg xbermazhab ni bleh `belasah` semacam.kot hentam ulama pon hang tu ulama ke? Ulama ni sapa? Pewaris Nabi.Kesesatan yang jelas pada pembawakan aduka ni.So pasni aku rase komen2 ko (aduka) ni pasal pimpinan PAS/PR xpayah diambil pusing sebab dia xde kredibiliti.tak layak.bahkan sesat lagi mnyesatkan.-hasan basri,kajang.

Anonymous said...

Antara Khalid Samad ngan Hassan Ali aku lebi pro Khalid Samad. Ulasannya ada fakta, kadang ada dalil. Hassan Ali ni masa jadi ADUN Sungai Burung(PRU 10) jarang-jarang turun jumpa pengundi hingga kami nyampah..sebab tu kami undi UMNO(PRU 11) tanda protes kat Hassan Ali.Cakap kalut semacam tapi kerja tak nampak langsung . Lepas ni aku yakin Hassan Ali akan kalah kalau bertanding kat mana-mana kawasan di Selangor.

Ahli PAS DUN Sg Burung

Anonymous said...

Tu lah... korang tak tau.

Khalid Samad dah turun Bagan Pinang pada hari khamis lagi. Dia siap bagi pakai kondo dia untuk petugas PAS dari shah alam. ada lagi yg nak tumpang?

Hari ni dia pecut balik ke shah alam kerana ada banyak progrem. esok pagi dia turun lagi ke bagan pinang untuk penamaan calon.

Korang dapat dosa kering ngumpat dia.