Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 23, 2009

Wat de faq Hasan Ali.

Oleh : AdukaTaruna

Gua banyak helan la ini babi. Babi ka olang pun gua tak tau. Apa kes setiap menjelang PRK sahaja, babi ini akan buat hal? Asal PRK sahaja, babi sekor ni buat isu keretakan. Asal buat hal jer, pasti PRK. Helan ma...

Cuba lu list jap, apa isu dia bikin dalam setiap kali PRK? Wat de faq Hasan Ali?

7 comments:

Ikhmal & Izzatul said...

betul oo.
masa kat manek urai, itu isu a.g
kat permatang pasir isu arak.
kat bagan pinang isu selcat.
itu hasan mahu apa ek?
mahu jadi M.B ker

merdekakan pemikiran said...

Isu selangor memang tension arr. Buang arr hassan pengkhianat nih...Rimas betul aku sbgai ahli Pas selangor..Sokong aduka..memang babi pun...Isu babi senyap jer dia...masa dulu...isu yang hentam Pakatan rakyat laju arr pulak..babi btul..

Xenan said...

wa hingat kne pakai gak super weapon nik aziz kasi hasan ali nih terkedu sket cam nasa.

Bohsan gila mamat hasan ali nih

perompak harta rakyat said...

Hasan Ali, Zulkifli Nordin, Nasha dan Ibrahim Ali @ Brahim Bewak dan beberapa pemimpin PR musang berbulu ayam yang menjadi 'Trojan Horse' umNO haruslah disingkirkan pada PRU 13 akan datang (kalau mereka masih bernyawa).

Penyokong PR dan Blogger terutamanya hendaklah menyakinkan Pemimimpin2 Pakatan Rakyat bermula dari sekarang supaya nama2 ini TIDAK DISENARAIKAN sama sekali untuk memegang apa-apa jawatan pada PRU 13 akan datang kerana pekong membangkai dalam hati perut mereka yang selama ini tersimpan rapi kini sudah mula membusuk.....

Dikhuatiri mereka ini akan merosakkan program Kerajaan Pakatan Rakyat (Dengan Izin Allah) yang baru menerima mandat rakyat marhaen untuk memulihkan negara akibat kerosakkan-kerosakkan yang dilakukan oleh Parti Yahudi Bani umNO Laknatullah dan juak-juaknya selama ini menjajah Malaysia tanah air kita yang tercinta lebih kurang 54 tahun (Kembar parti LDP Jepun).

Oleh itu 'tumor' yang tidak dimusnahkan akan menjadi barah dan apabila sudah membarah, tidak banyak yang dapat kita lakukan untuk menyelamatkan keadaan.

Harap para pemimpin PR terutamanya DSAI ambil perhatian serius terhadap masalah 'tumor-tumor' ini kalau mahu memerintah Putrajaya lebih dari 1 penggal....

akmal said...

kalau ada org mcm ni, kurang2 kerajaan PR dpt tau apa kekurangan..biarlah dia..manusia tak semestinya perfect..biar apa yg dia kata tu kita jadikan pembetulan..niat dia tu, dia dgn Allah la.

Evelyn said...

is it just me.. or is encik akmal kat atas nih ada distorted sense of judgement?

Hanz_Azdi said...

pada hemat wa ler yer, kalo lu olang tanya wa, tu Hassan Ali seeloknya duk bawah saja ..maknanya, bukan level sekarang & apa yg dia & kengkawannya, penyokong tegarnya impikan (MB? wtF)...pasalnya byk masalah kalu olang PAS jenis ni, bagai-2 ...mcm-mcm masalah sengaja diadakan..cam cari publisiti pun ada, cam kelam-kabut, cam terburu-2, cam takda toleransi, rigid, cam Taliban(?), hingga olang cam hmm cam wa & silent majoroty ilang mood, sabar, selera, sakit hati, telinga dll sama PAS atau lebih malang kalu menjejaskan,benci Islam tu sendiri. Jadi, wa lebih rela olang cam Khalid Samad & sekapla sejiwa cam dia jadi tonggak PAS/idol icon sesuai sama tagline "PAS for all'.

having wrote that,the mess this fuvkin' Hassan did lately is a absolute shame to us really. Better dia terus jadi pakar motivasi saja lah..atau buat kerja dakwah tarbiah ahli PAS atau orang umum saja..lagi bagus.