Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 12, 2009

Kah kah kah sama Arsenal

Oleh : AdukaTaruna

Kene titik beb. Gua dah cakap dah ari tu... Arsenal ni panas jer cepat. Kendian suam2 kuku la. Hahaha.

Kamaruk sangat nak serang, nak main cantik, defend dah lubang sini-sana. Stopper takda la bhai... penting ma kalau terpaksa main serang menggila macam tu. Gua dah cakap dah, Song tu tak layak main dalam game gila babun camnih.

Kalau lu letak 4-4-2, bermakna tengah ada 4. Tapi bila lu kemaruk serang dan bola berlegar kat kawasan lawan, bermakna 4 defender dah terpaksa cover tengah. Yang tengah terpaksa bantu serangan.

Bila lu dah camtu, Song tu tak payah la menyibuk sama terlalu tinggi dan terlalu merata padang. 2-3 touch jer terus passing. Tak payah gelecek sana, drible sini. Lu kena jadi stopper ma. Penyudahnya, punyalah kacang bunciss Man C dapatkan gol untuk setiap kali counter. Hahaha. Apa taknya, sekor Man C counter dari tengah padang, dia boleh lari terus ke depan tanpa ada stopper. Yang defend plak dah tentu terpaksa berdepan dengan yang counter tadi. So, wing kiri dan kanan sapa nak jaga?

Stopper takda la ngok. Budus serupa Samy Vellu. Hahaha. Song... song. I want sing a song... lalalalala... lu tgk Man C. Siapa Stopper? Barry ma. Walau taklah terer mana, tapi peranan stopper penting untuk kacau.

Adebayor dah buat magik tadi. Gila punya ajaib. Sekor2 bentes tak lepas. Seb baik tak gol. Tapi lepas dia gol, dia dah puas hati and just tunggu masa habes. Pemalas.

Apa pun gua simpati pada Arsenal... haha. Nak jimat punya pasal, hambek bebudak main. Bebudak plak bila dah star, Arsenal tetap bayar tahap Selangor. Kedekot. Kan dah blah semua dah.

6 comments:

Anonymous said...

Wa rilex aarr baru sekali Arsenal kalah, liberfool ngan devil dah dua kali kalah maa...rilek2...kalah byk mana pun, atas kertas baru 1 lost jer....gunners jgn patah hati, focus champions league...hahahahah

lelaki_ini said...

Lar.. wa ingat lu qiyam. Al maklum 10 mlm t'akhir. Tambah plak lu dah jd ulama' skrg. Tasbih lu mane?

Ke lu tggu nak qiyam skali dgn Ust Kassim kol 4 nanti? Hehe.

dugong_darat said...

Bro...

Nak tumpang gelak...

Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah
Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

Terima kasih...

Anonymous said...

kekalahan kali kedua beb.. dengan man u ari tu dah lupa dah?

wakakakaka...

-bukancalon-

eyman said...

lu budget pandai main..gi r jd jurulatih msia..try tgk..glory glory man united..

ayu kl said...

YNWA...Liverpool FC forever