Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 4, 2009

Siasat Rosmah puaka.

Beb. Sapa2 terutama Ketua Pemuda, tolong siasat benda alah ni. Adakah server web peribadi dia menggunakan server kerajaan?

Kalau ada kes penyalahgunaan, lu kena wat report polis. Report jer, walau tahu polis takut dengan bulu ketiak Rosmah.

7 comments:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Anonymous said...

http://www.pmo.gov.my/datinrosmah/

url pon leh nampak under kerajaan punye..

Saya said...

geli aku..gila pinkie website,bajet barbie doll
alamat Prime Minister Office.. obvious gila kosa..

Che said...

lemabap gile nak bkk website tu..hits byk sgt kot...hahaha

corongkita said...

salam aduka,

aku nak mintak izin copy paste artikel ko ni....

kalu ko tak izin, aku copy paste jugak tp aku harap akan dimaafkan....

heheheehe....

http://corongkita.blogspot.com/2009/08/1malaysia-anak-buluh-betung.html

Lee Copper said...

Repot kat balai polis aje. Kalau polis simpan pun tak pa. Esok2 PR dah berkuasa tindakan mudah diambik.

mountdweller said...

Salam sdr.

Kalau dah .gov.my tu, sudah sahih itu kerajaan punya. Tidak perlu siasat lagi.