Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 7, 2009

GMI kena counter attack

Oleh : AdukaTaruna

Dengan media yang dikuasainya, Melayu bodoh telah dilencongkan kepada isu peniaga rugi. Niamasohai. Kalau GMI dapat counter dengan mencari satu-dua peniaga saman KDN kerana menimbulkan kekalutan dan tidak dapat mengambil kesempatan curahan pengunjung pada 1 Ogos lalu pun cantet gak. Satu cara la. Cuma payah pulak nak cari peniaga yang lawan arus.

Cara lain ialah GMI keluarkan satu kenyataan mendakwa beberapa persatuan peniaga memohon GMI mengulangi penganjuran demo kerana mendapat keuntungan besar.
  • Industri percetakan T-Shirt
  • Peniaga kecil bergerak
  • Industri makanan berhampiran stesen pengangkutan awam.
Dan sepatutnya pelbagai sektor ekonomi di kawasan himpunan mendapat laba besar jika KDN tidak menimbulkan huru-hara.

3 comments:

czackPY said...

PAT NIE GUA SOKONG LU KERANA ADA CADANGAN YANG DI BERI. TAK LAH BELASAH MACAM ORANG TAK ADA AGAMA.

schizophrenia said...

kalau aku buka bengkel
tetiba black out
boleh tak aku nk saman tnb sbb aku rugi tak boleh buat keje time black out?

sabri said...

kau saman je,dgn syarat kau tunjuk rekod bil terdahulu takde tonggakan.kang Tnb kata tolak tonggakan kau sama je.haha