Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 24, 2009

Ada orang nak iklan la plak...

Beberapa orang tanya gua pasal iklan. Nak letak harga segan. Haha. Sebab bro Bakaq dan perunding selamba iklankan novel gua free of caj. Nak bagi free kang tak baik untuk perkembangan ekonomi antara kita.

So, penyelesaiannya, nak tahu harga, lu email gua jer la. Kire tender tertutup la ni. Hahaha. Kendian, paling penting, gua nak bagitau. Blog gua ni main langgar jer beb. Sesiapa nak iklan tu fikir masak2. Sesuai ke tak. Ada effect tak kat produk korang.

Kang kene boikot plak kan. Tapi tak semua lah yang setuju iklankan. Macam xenan, dia suh wa iklankan dia nak cari no 2. Wa taknak beb. Tak dapek do. Semua dia nak sapu, org2 mcm den nak kawin dgn sapa plak? haha.

So, sekali lagi, kalo lu jenis selamba badak nak iklankan produk lu orang kat blog gua, email gua lah. Ikut kemampuan masing2. Insy..

2 comments:

Anonymous said...

waa nak iklan gak nie he he, naik iklan diri boleh ke...

fanatik

Xenan said...

Bab ni wa never surrender..

Tak baik woo..wa solo dan sunyi orgnya.Tetiba dipitnah camnih.Kalau ade no 1 pon wa dah syukur bangat skang.Leh wa baca tips2 mlm jumaat bro albanjari dengan gembira.huhuhu.

Pasai iklan..nanti wa email lu.