Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 24, 2009

Peluang buat duit di Bukit Gantang.

Sebagai mata duitan, wa mencadangkan uma, sebagai warganegeri Perak untuk membuat duit. Hahaha.

Harakah dan Suara Keadilan kan kena gantung. Lu copy dari Internet, dan cetak dan jual bro. Senaskah RM3. Tolak modal cetak RM1, tolak komisyen pengedar RM1, lu untung RM1. Dapat jual 1000 sehari dah untung RM1000 sehari. Muahahahaha.

Lu bagi naskah lu nama BERITA INTERNET. Mesti meletop bro. Siap buat banner lagi. Kalau nak lagi laris cetak nombor ekor skali dalam naskah lu bro.

5 comments:

ikanbilis said...

Smalam lagi aku fikir idea yg sama..
tapi tak melampau la smpi RM3.

AMNO jer yg RM3-RM3 nie..

AdukaTaruna said...

uih.. rm3 la.. tebal tuh. print artikel blog gua skali. citer hantu. hahaha

Berg said...

bro.. mcm mana wa nak masuk share??.. wakaka... wa rasa dalam keadaan skang.. jual 5 inggitpun org beli... wakaka

AdukaTaruna said...

Perghh... tamak lu Berg. Wa suka org tamak duit camni. kah kah kah

uma said...

haha...
sapa2 nak JV dgn wa ke?haha

klu nak wat,
kene cari arkitel
yg punye ayat2 penarik skit

klu guna pakai ayat2 lu..
wa rasa, KO PAS...hahaha
wa gak kene maki balik nanti..haha